Skeleton Pit

Nieuw Album ‘Lust To Lynch’ verschijnt op 23 oktober 2020!

AACHEN/BADEN-WÜRTTEMBERG (DUITSLAND) | Het tweede full-length album van de Duitse thrashers Skeleton Pit verschijnt op 23 oktober. De opvolger van het in 2015 verschenen 'Chaos At The Mosh-Reactor' zal door het MMD Records label uitkomen en krijgt de naam: 'Lust To Lynch'. De band heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de opnames en de productie van het nieuwe album en maakte het nieuws, afgelopen woensdag, bekend via haar sociale media. 'Lust To Lynch' bevat 10 nieuwe songs die, de band kennende, ongetwijfeld niet zullen teleurstellen. Laat de herfst maar komen!

Skeleton Pit

'Lust To Lynch'

Wie Skeleton Pit een beetje kent weet dat je je, net als op 'Chaos At The Mosh-Reactor', opnieuw aan ongecompliceerde, agressieve thrash metal kan verwachten op het nieuwe album. De drie bandleden (allen ex-Pissdolls) weten als geen ander de thrash metal terug te brengen naar haar roots met een rauwe, onversneden klank zoals we het graag horen. Het tweede album 'Lust To Lynch' verschijnt dus op 23 oktober en wordt uitgebracht via het MDD Records label. De bandleden hebben de volledige plaat zelf opgenomen en de mix, net als de mastering, toevertrouwd aan Marcel Kühn (Clydefrog Studio). De artwork voor de albumhoes is dan weer van de hand van Arda Taner. 'Lust To Lynch' zal in de winkels verkrijgbaar zijn op CD en vinyl. Daarnaast ook via de verschillende bekende streamingdiensten (o.a. Spotify, Apple Music, etc.). Via de eigen kanalen en live shows zal Skeleton Pit ook een cassette beschikbaar stellen voor de fans. Het is alvast uitkijken naar 23 oktober om het eindresultaat te aanhoren ... .

Skeleton Pit

Het thrash metal-triumviraat Skeleton Pit is een band uit het Duitse Aachen, opgericht in 2014 en voortvloeiend uit de band Pissdolls. Onder deze naam werden reeds 3 albums uitgebracht: 'Beerdrinking Starfuckers' (2007), 'From Hollywood To Hell' (2010) en Drink Fast Or Die (2012). De stijl van Skeleton Pit is onmiskenbaar old-school thrash metal. Hiermee brengen ze een eerbetoon aan het epicentrum van deze beweging, de San Francisco Bay Area, met een no-nonsense, zuivere sound zonder compromissen. In de underground thrash metal scene is Skeleton Pit ondertussen een begrip geworden. Dat hebben ze te danken aan hun succesvolle shows als openingsact voor grootheden als Tankard, Evile, Dr. Living Dead, Tom Angelripper en Municipal Waste. De drie jongens uit Aachen hebben thrash metal gewoon in het bloed: dat is duidelijk merkbaar in hun ijzersterke live shows. Zeker de moeite waard dus om hen aan het werk te zien ... .

Lust To Lynch

Tracklisting 'Lust To Lynch'

01. Lust To Lynch (Intro)
02. Violent Raid
03. Plague Of Violence
04. Skull Splitting Attack
05. Thrashorcism
06. Like Vultures
07. Awaken The Claw
08. Last Blood
09. Challenge To Kill
10. The Evil Horde

Record Label

MDD Records

Beschikbare Formats

CD & Vinyl
Digital / iTunes
Digital / Spotify
Digital / Google Play Music

Bandleden Skeleton Pit

Doyle Fascinator (Bass)
Lizzard Chandler (Drums)
Patrick Options (Guitars/Vocals)

Discografie Skeleton Pit

Chaos At The Mosh-Reactor (2015)
Lust To Lynch (2020)


Bronnen & Informatie

Website Facebook Twitter Instagram


Videoclip ‘Spreading The Virus' (2015)


TAGSIeperfest | MetalRage Belgium