Kings Of The Underground

ENFORCER, SKULL FIST & AMBUSH

STOCKHOLM/ZWEDEN | We zagen in het voorjaar al heel wat thrash metal combo's, bij monde van o.a. 'Thrash Alliance 2020', 'The Bay Strikes Back 2020' en 'State Of Unrest 2020', gepland in België. Ook de NWOTHM (New Wave Of Traditional Heavy Metal) scene laat van zich horen. Met de 'Kings Of The Underground 2020' Tour reizen ENFORCER (SE), SKULL FIST (CA) en AMBUSH (SE), tijdens de maand mei, doorheen een aantal Europese landen als Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Nederland en Polen. Ook België staat op de planning: op zondag 17 mei houdt het trio halt in Hasselt (Muziekodroom). Een aanrader voor wie van old school heavy metal houdt!

Enforcer

Reacties ENFORCER & SKULL FIST

Bij het bekendmaken van de 'Kings Of The Underground 2020' Tour, gaven de twee headliners alvast een eerste reactie op deze alliance. Olof Wikstrand, zanger en gitarist van ENFORCER verwoordde: "We zijn super blij om deze geweldige tour aan te kondigen waar we nu al een tijdje aan werken. ENFORCER, SKULL FIST en AMBUSH, drie van de beste bands van een nieuwe heavy metal generatie, die naar jullie toe komen! Wij in het ENFORCER-kamp gaan ervoor zorgen om onze grootste hits, uit onze hele verzameling, voor jullie live te spelen ... een soort van 'best of' uit onze recente en oude albums om 15 jaar ENFORCER toepasselijk te vieren!"

Ook Zach Slaughter, zanger/gitarist, van het Canadese SKULL FIST stond klaar met een niet alledaagse reactie: "Als het feest voorbij is en alle opscheppers verdwenen zijn, blijven sommigen onder ons pal staan ... anderen dan weer niet! Op dit moment is het allemaal voor de spirituele glory (lacht)! We zien jullie allemaal in Europa in de maand Mei, samen met de enkelingen die pal bleven staan!"

Kings Of The Underground

Bronnen & Informatie (ENFORCER)

Facebook Twitter Instagram


TAGSIeperfest | MetalRage Belgium