State Of Unrest

LAMB OF GOD & KREATOR Europese Co-Headlining Tournee

STROMBEEK-BEVER/BELGIË | Twee giganten van de extreme metal trekken tijdens het voorjaar doorheen het Europese vasteland. Het uit Richmond, Virginia afkomstige en met een Grammy genomineerde LAMB OF GOD en de Duitse thrash-pioniers KREATOR brengen, wat werd omgedoopt tot de 'State Of Unrest' Tour in maart en april naar onze contreien. Als co-headliners wisselen ze elkaar af nadat ze werden voorgegaan door de support act: het uit Dallas, Texas afkomstige POWER TRIP! Ook ons land wordt vereerd met een bezoek van de metal grootheden. Op zondag 19 april houdt het gezelschap halt in onze hoofdstad, de Ancienne Belgique om precies te zijn. Tickets zijn beschikbaar en kosten €45 in voorverkoop!

State Of Unrest

Aankondigingen Van Beide Bands

Bij het sluiten van zo'n grote alliantie hoort natuurlijk een statement van de deelnemende partijen.

"Het is altijd geweldig als je voor het eerst met iemand tourt, dus we kijken ernaar uit om met KREATOR de baan op te gaan en wat meer tijd door te brengen met onze manische vrienden in POWER TRIP. Tot ziens in maart en april!” Aldus Randy Blythe, zanger van LAMB OF GOD.

"Horden van Europa! Het is mij een genoegen om de 'State Of Unrest' tour te introduceren; te lang is de Europese en Amerikaanse metal verdeeld geweest en nu is het tijd om een eenheid te vormen! We zijn verheugd om onze enige Europese shows van 2020 te spelen met het machtige LAMB OF GOD, gesteund door een van mijn favoriete nieuwe thrashbands, POWER TRIP. Het wordt een wilde nacht van metaalviering ... MIS HET NIET!" Laat Mille Petrozza van KREATOR optekenen.

Tournee & Locaties

Het Europese luik van de ‘State Of Unrest’ tournee gaat van start op 27 maart in het Zweedse Stockholm en eindigt op 19 april in Brussel. Van hieruit trekken de 3 bands het kanaal over waar ze nog 5 data zullen afwerken in het Verenigd Koninkrijk. Bristol, Manchester, Glasgow, Birmingham en de afsluiter op 25/04 in de Brixton Academy te Londen. Wie de show in België niet haalt of in andere steden wenst te zien, een road trip naar Kopenhagen, Helsinki, Berlijn, Zürich, Barcelona, Parijs of Madrid behoort ook tot de mogelijkheden. Het zijn de enige Europese shows van KREATOR in 2020, mis ze dus niet!


State Of Unrest

Bronnen & Informatie

Website


TAGSIeperfest | MetalRage Belgium