Thrash Alliance 2020

DESTRUCTION / SUICIDAL ANGELS / LEGION OF THE DAMNED / FINAL BREATH

STROMBEEK-BEVER/BELGIË | De 'Thrash Alliance 2020' tour gaat op 13 februari van start in Dornbirn, Oostenrijk. De headliner, van de overigens zeer sterke affiche, is het Duitse DESTRUCTION. Vorige jaar (9 augustus 2019) brachten deze doorwinterde thrashers hun 17de studioalbum 'Born To Perish' uit, waarmee ze nu dus doorheen Europa trekken. Vergis u niet, op dit laatste album staan sommige van hun beste nummers ... de heren zijn dus ver van uitgezongen! Op de affiche van de 'Thrash Alliance 2020' tour krijgen ze het gezelschap van de Griekse thrashers SUICIDAL ANGELS, het Nederlandse thrash/death metal ensemble LEGION OF THE DAMNED en de thrash/death metal band FINAL BREATH. Een passage in ons land is ook voorzien. Op donderdag 20 februari treden de bands aan in zaal Trax te Roeselare. Uw tickets zijn toch al binnen?

DESTRUCTION

De Bands Over Deze 'Thrash Alliance 2020' Tour

Schmier, de zanger en bassist van DESTRUCTION, merkt op: "Ja, de 'Thrash Alliance' komt eraan en het gaat knallen! We kijken er naar uit deze sterke metal affiche te headlinen. Alle bands hebben, recent, zeer krachtige albums uitgebracht en liggen in lijn met ons wat betreft uniekheid, live power en ... coole dudes zijn! DESTRUCTION presenteert een opmerkelijke nieuwe setlist, gevuld met klassiekers en natuurlijk aangevuld met de nieuwe slashers op 'Born To Perish'! Aan alle metal maniakken ... Kom af en THRASH met ons!”

Maurice Swinkels van LEGION OF THE DAMNED voegt daaraan toe: "We zijn absoluut verheugd om opnieuw de clubs en zalen in te trekken en we hebben al een speciale setlist in gedachte. We gaan songs brengen die we voordien nog nooit live gespeeld hebben, of toch al lang niet meer hebben gespeeld. Wees dus voorbereid: LEGION OF THE DAMNED is ready to rumble!"

Aan het woord, Nick Melissourgos, zanger van het Griekse SUICIDAL ANGELS: "Met de release van ons nieuwe studioalbum 'Years Of Aggression' en zoals we beloofden, keren we terug met nog meer, opwindend nieuws. We trekken doorheen het Europese vasteland en zijn verheugd dit te doen aan de zijde van de Duitse metal titanen DESTRUCTION, het beste uit Nederland LEGION OF THE DAMNED en de killers FINAL BREATH. Dit voor een serieuze portie 'in your face' optredens waar je niet goed van gaat zijn! Een waar thrash metal inferno. Mis deze verdomde kans niet!

En ook FINAL BREATH, bij monde van drummer Heiko Krumpholz, heeft een reactie: "Na een lange periode van stilte (14 jaar) keerden we in 2018 terug met het album 'Of Death And Sin'. We hadden geen idee van wat er zou gebeuren, maar de reacties van de fans waren overweldigend. En nu zijn we gewoon trots om een vervolg te breien aan ons verhaal en de baan op te trekken met zo'n fantastisch thrash metal commando: DESTRUCTION, SUICIDAL ANGELS, LEGION OF THE DAMNED ... hoe cool is dat? Het is als een droom die uitkomt voor ons!"


Thrash Alliance 2020

Bronnen & Informatie (DESTRUCTION)

Website Facebook Twitter Instagram Youtube


TAGSIeperfest | MetalRage Belgium